Hyvää saa helpommallakin.
Herkullista ilman lisättyä draamaa.

Vältä arkidraama.
Osallistu arvontaan ja voita Whirlpool -mikroaaltouuni sekä viikon lounaat!

Valitse draamaton vaihtoehto ja nauti arjesta.

Osallistumalla arvontaan voit voittaa Whirlpool -mikroaaltouunin sekä lahjakortin, jolla voit lunastaa itsellesi haluamasi Mestari Forsman -lounasruoat viikoksi.

Osallistu 21.1.2022 mennessä.

Osallistu arvontaan
Hyväksyntä

Arvonnan säännöt

Täyttämällä kampanjasivustolta löytyvän arvontalomakkeen osallistuu arvontaan, jonka palkintona arvotaan Whirlpool -mikroaaltouuni sekä viikon Mestari Forsman lounasannokset.

Arvontaan voi osallistua https://www.mestariforsman.fi/arvonta/ sivustolla ja toimimalla osallistumisehtojen mukaisesti.

Arvonnan järjestäjä

Mestari Forsman
Leipomonkuja 6
62200 Kauhava

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä

Arvontaan voi osallistua 30.12.2021 ja 21.1.2022 välisenä aikana.

Arvontaan osallistuminen

Täyttämällä arvontalomakkeen osoitteessa https://www.mestariforsman.fi/arvonta/ arvonnan voimassaoloaikana, osallistuu arvontaan, jonka voittajalle arvotaan Whirlpool-mikroaaltouuni sekä lahjakortti viikon Mestari Forsman ruoka-annoksiin. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt.

Alle 18-vuotiaat osallistujat tarvitsevat osallistumiseensa luvan huoltajaltaan.

Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niillä henkilöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tilaamista, ostamista tai muun arvonnan järjestäjän toimialaan kuuluvan sopimuksen solmimista. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen sekä muiden arvonnan järjestäjän arvontaa koskevien päätösten hyväksymistä.

Voittajan valitseminen ja julkistaminen

Järjestäjä arpoo palkinnon arvontalomakkeen täyttäneiden osallistujen kesken 24.1.2022.  Arvontan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse. Voittajaa pyydetään toimittamaan yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten. Arvonta suoritetaan 24.1.2022, minkä jälkeen voittajalle ilmoitetaan voitosta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta torstaihin 31.1.2022 klo 16 mennessä, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnot

Palkintoja arvotaan yksi (1) kappale. Palkinto sisältää Whirlpool-mikroaaltouunin sekä Mestari Forsman ruoka-annoslahjakortin.

Palkinnon arvo on noin 250 euroa.

Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä rajoittaa vastuunsa arvonnan palkintojen arvoon. Arvonnan järjestäjä vastaa arvottavista palkinnoista maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän käyttöön.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa esim. kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta yleisessä internet-verkkoyhteydessä taikka osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista. Arvonnan järjestäjä ei myöskään vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista, puutteellisista, asiattomista, luku- tai julkaisukelvottomista lähetyksistä.

Sääntöjen muuttaminen

Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuminen edellyttää henkilötietojen antamista Järjestäjälle. Osallistujien henkilö- ja yhteystietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

Oikeus omiin tietoihin ja oikeus siirtää tietonsa järjestelmästä

Arvontaan osallistutaan täyttämällä arvontalomake kampanjasivustolla. Arvonnan osallistujalla on oikeus pyytää omia tietojaan em. palvelusta.

Oikeus saada ilmoitus henkilötietojen tietoturvaloukkauksista

Mikäli arvontaan osallistuneen tiedot ovat joutuneet tietoturvaloukkauksen kohteeksi kampanjasivustolla ja loukkauksesta aiheutuu korkea riski henkilön oikeuksille ja vapauksille, tiedottaa em. palvelu tietoturvaloukkauksista valvontaviranomaisille ja tietoturvaloukkauksen kohteeksi joutuneille henkilöille kulloinkin voimassa olevien määräysten edellyttämällä tavalla.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Arvontaan osallistuneella on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Rakastettu klassikko on pian täällä!

Uuden vuoden kunniaksi valikoimamme täydentyy hurmaavalla lasagnella!

Mestari Forsmanin kaikkien aikojen suosituin ruoka-annos on saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista 31.1.2022 alkaen.

Ohueksi kaulitun pastan sekä huolella valmistettujen bolognese- ja béchamel-kastikkeiden liitto on maustettu yrtein ja viimeistelty pinnalle ripotellulla juustolla.

Tutustu ruokiimme