Vain yksi voi olla mestari

Siellä missä ihmisten toiveet ja tarpeet kohtasivat, syntyi myös Mestari Forsman. Keittiömestarilla oli ratkaisu kotiruuan kaipuuseen, makumatkojen ikävään, nopeisiin lounaisiin sekä joka päiväiseen laadukkaaseen ravintoon. Mestari Forsman päätti tehdä juuri sellaista ruokaa, mikä meille parhaiten maistuu.

Mestari Forsman valmistaa keittiössään ruokaa suurella sydämellä ja kokeneilla käsillä. Puhtaiden raaka-aineiden ja herkullisten makujen taustalta löytyy reilusti asennetta sekä väkevää ammattitaitoa. Viimeistä silausta myöden hiotut reseptit sisältävät runsaasti makua ja suomalaista lihaa.

Osan valmistamistaan ruuista Mestari Forsman pakkasi valmisruokahyllyyn valmiiksi annoksiksi. Näin jokainen voi valita juuri itselleen sopivan annoksen missä ja milloin tahansa nautittavaksi. Koska Mestari Forsman uskoo vakaasti, että valmisruokakin voi olla herkullista – ja siitä saa nauttia. Ei ole synti tai edes pahe eksyä vesikielellä etsimään herkkuruokaansa kaupan hyllyiltä.

Mestari Forsman kehittelee jatkuvasti uusia ruokia keittiössään: Rakkaus laadukasta ruokaa kohtaan maistuu niissä jokaisessa. Ja mausta – siitä Mestari Forsman ei tingi koskaan. On meille kunnia-asia tarjota teille pelkästään parasta pöytään.

Pelkästään parasta

Valitsemme käyttämämme raaka-aineet huolella, koska vain paras on kyllin hyvää.
Lue lisää >

Mestari Forsmanin tarina

Mestari Forsman valmistaa ruokaa suurella sydämellä ja kokeneilla käsillä parhaista raaka-aineista.
Katso video >

Mestarit makujen takana

Ruoka on meitä kaikkia yhdistävä tekijä. Toiset nauttivat laittaa ruokaa, toiset nauttivat istua valmiiseen pöytään. Mutta ruoka, itse tai toisten tekemänä, kuuluu meidän jokaisen arkeen ja jokapäiväiseen elämään.

Ruuan valmistamisessa tarvitaan varmoja otteita ja kokeilevaa luovuutta. Keittiössä kaikessa tekemisessä pitää olla selkeä päämäärä ja tavoiteltavan lopputuloksen paras mahdollinen – maku on se, joka ratkaisee.

Mistä sitten koostuu se tavoiteltu maku? Parhaista, harkiten valikoiduista raaka-aineista sekä oikeista tavoista ja välineistä valmistaa ne. Mukana pitää olla myös iso annos rakkautta ja vahvaa osaamista. Me täällä Mestari Forsmanin keittiössä olemme kaikki kokeneita ammattilaisia. Me huolehdimme yksityiskohdista taataksemme sinulle ainutlaatuisen makuelämyksen.

Koska vain paras on kyllin hyvää.

Kaikinpuolin hyvä valinta

Ajatus on tärkein, mutta myös teoilla on merkitystä. Siksi Mestari Forsman pakkaa valmistamansa maukkaat ruoka-annokset ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

Mestari Forsmanin ruoka-annosrasiat ovat:

  1. BPA-vapaita & turvallisia käyttää
  2. Uunin, mikron sekä pakastuksen kestäviä
  3. Kierrätysmateriaalista valmistettuja ja uudelleen kierrätettävissä
  4. Väritykseltään uniikkeja

BPA-vapaat ja kaikki vaadittavat standardit täyttävät rasiamme ovat turvallisia käytössä. Rasiat voidaan lämmittää sekä mikrossa että uunissa ja tarvittaessa myös pakastaa. Rasiat ovat ulkoasultaan uniikkeja luonnollisen värivaihtelun ansiosta. Kauniit värit ovat peräisin kierrätetyistä materiaaleista, josta kukin rasia on sillä kerralla valmistettu. Aina vähintään 80%:tia kierrätettyä valmistusmateriaalia sisältävät pakkauksemme ovat myös uudelleen kierrätettävissä. Rasioiden persoonallinen, helposti kierrätetyksi tunnistettava ulkoasu helpottaa kuluttajia tekemään vastuullisia päätöksiä.

Koska pakkauksellakin on väliä.