Vain yksi voi olla mestari

Siellä missä ihmisten toiveet ja tarpeet kohtasivat, syntyi myös Mestari Forsman. Keittiömestarilla oli ratkaisu kotiruuan kaipuuseen, makumatkojen ikävään, nopeisiin lounaisiin sekä joka päiväiseen laadukkaaseen ravintoon. Mestari Forsman päätti tehdä juuri sellaista ruokaa, mikä meille parhaiten maistuu.

Mestari Forsman valmistaa keittiössään ruokaa suurella sydämellä ja kokeneilla käsillä. Puhtaiden raaka-aineiden ja herkullisten makujen taustalta löytyy reilusti asennetta sekä väkevää ammattitaitoa. Viimeistä silausta myöden hiotut reseptit sisältävät runsaasti makua ja suomalaista lihaa.

Osan valmistamistaan ruuista Mestari Forsman pakkasi myös kaupan palvelutiskeillä tarjottavaksi ja kaupan hyllyihin annosteltaviksi. Näin jokainen voi valita itselleen juuri sopivan annokset missä ja milloin tahansa nautittavaksi. Mestari Forsman uskoo vakaasti ja on sen myös todistanut, että valmisruoka voi olla herkullista – ja siitä saa nauttia. Ei ole synti tai edes pahe eksyä vesikielellä etsimään herkkuruokaansa kaupasta kerta toisensa jälkeen.

Mestari Forsman kehittelee jatkuvasti uusia ruokia keittiössään: Rakkaus laadukasta ruokaa kohtaan maistuu niissä jokaisessa. Ja mausta – siitä Mestari Forsman ei tingi koskaan. On meille kunnia-asia tarjota teille pelkästään parasta pöytään.

Mestarit makujen takana

Ruoka on meitä kaikkia yhdistävä tekijä. Toiset nauttivat laittaa ruokaa, toiset nauttivat istua valmiiseen pöytään. Mutta ruoka, itse tai toisten tekemänä, kuuluu meidän jokaisen arkeen ja jokapäiväiseen elämään.

Ruuan valmistamisessa tarvitaan varmoja otteita ja kokeilevaa luovuutta. Keittiössä kaikessa tekemisessä pitää olla selkeä päämäärä ja tavoiteltavan lopputuloksen paras mahdollinen – maku on se, joka ratkaisee.

Mistä sitten koostuu se tavoiteltu maku? Parhaista, harkiten valikoiduista raaka-aineista sekä oikeista tavoista ja välineistä valmistaa ne. Mukana pitää olla myös iso annos rakkautta ja vahvaa osaamista. Me täällä Mestari Forsmanin keittiössä olemme kaikki kokeneita ammattilaisia. Me huolehdimme yksityiskohdista taataksemme sinulle ainutlaatuisen makuelämyksen.

Koska vain paras on kyllin hyvää.

Kaikinpuolin hyvä valinta

Ajatus on tärkein, mutta myös teoilla on merkitystä. Siksi Mestari Forsman pakkaa valmistamansa maukkaat ruoat ympäristöystävällisiin pakkauksiin.

Mestari Forsmanin valitsemat ruokarasiat ovat:

  1. BPA-vapaita & turvallisia käyttää
  2. Uunin, mikron sekä pakastuksen kestäviä
  3. Kierrätysmateriaalista valmistettuja ja uudelleen kierrätettävissä
  4. Väritykseltään uniikkeja

BPA-vapaat ja kaikki vaadittavat standardit täyttävät rasiamme ovat turvallisia käytössä. Rasiat voidaan lämmittää sekä mikrossa että uunissa ja tarvittaessa myös pakastaa. Rasiat ovat ulkoasultaan uniikkeja luonnollisen värivaihtelun ansiosta. Kauniit värit ovat peräisin kierrätetyistä materiaaleista, josta kukin rasia on sillä kerralla valmistettu. Aina vähintään 80%:tia kierrätettyä valmistusmateriaalia sisältävät pakkauksemme ovat myös uudelleen kierrätettävissä. Rasioiden persoonallinen, helposti kierrätetyksi tunnistettava ulkoasu viestii vastuullisista päätöksistä ja teoista.

Koska pakkauksellakin on väliä.