Vain yksi voi olla mestari

Ilman laadukkaita ja maistuvia raaka-aineita ei voi tehdä parasta. Raaka-aineilla on suuri merkitys siihen, miltä valmis ruoka maistuu. Siksi me valmistelemme kaiken huolella: Tutkimme erilaisia lajikkeita, etsimme parhaita tuottajia ja valikoimme parhaimmat yksilöt keittiöllemme valmistettaviksi.

Perunamuusimme tehdään FONTANE -lajikkeen perunoista. Se on isokokoiseksi kasvava, tärkkelyspitoinen ja kauniin keltamaltoinen perunalajike, joka kypsyy tasaisesti ja rikkoutuu muusatessa. Niin käyttäytyvät vain parhaat perunat.

Myös ruuissamme olevat juurekset ovat pääsääntöisesti kotimaisia, vastuullisilla viljelijöillä vain meitä varten kasvatettuja – kuten porkkanat Satakunnan muhevassa maassa. Lihat tulevat meille leikkona, jotka me itse jauhamme Kauhavalla. Näin takaamme jauheliharuokiimme parhaan mahdollisen sekä laadukkaan raaka-aineen.

Peruna

Pohjois-Pohjanmaa
FONTANE -lajike on meidän valintamme täydelliseen perunamuusiin. Siinä on kauniin kellertävä malto ja tärkkelyspitoisuus juuri sopiva.

Juurekset

Satakunta
Satakunnasta löytyy muhevimmat kasvumaat juureksille – Siksi mekin ne sieltä hankimme.

Broileri

Nurmo ja Sahalahti
Maailman puhtainta broileria, Atrian sopimustuottajilta – Antibioottivapaata ja vastuullisesti kasvatettua herkullisten broileriruokiemme pääraaka-aineeksi.

Nauta

Kauhajoki
Sieltä tulee meille parasta naudanlihaa. Käyttämämme naudanliha on vastuullisesti kasvatettua ja tulee meille Atrian sopimustuottajilta.

Porsas

Nurmo
Maailman parasta porsaanlihaa, Atrian sopimustuottajilta. Antibioottivapaata ja vastuullisesti kasvatettua porsasta voit nauttia herkullisissa liharuuissamme.

Kaalikääryleet

Haapamäki
Vaissi osaa kaalikääryleiden teon. Siellä kaalinlehdet kääritään meidän kehittämien täytteiden ympärille. Vielä ennen paistoa kruunaamme kääryleet hunajasiirapilla.

Poro

Rovaniemi
Poronlihamme tulee Lapista, Rovaniemeltä. Poro kun on vaelluseläin, niin aina se ei tahdo pysyä välttämättä Suomen puolella. Joten ihan kotimaiseksi emme pysty sanomaan, mutta Suomessa vastuullisesti tuotettua – Kyllä.

Lohi

Norja
Lohen me hankimme Norjasta, jotta pystymme sinulle lohiruokia aina halutessasi tarjoamaan. Norjassa kun yksinkertaisesti lohta riittää – meillekin tarjoiltavaksi. Ja me jaamme tämän herkun mielellämme kanssanne.