Vain yksi voi olla mestari

Ilman laadukkaita ja maistuvia raaka-aineita ei voi tehdä parasta. Raaka-aineilla on suuri merkitys siihen, miltä valmis ruoka maistuu. Siksi me valmistelemme kaiken huolella: Tutkimme sekä vertailemme erilaisia lajikkeita ja valitsemme parhaat niistä keittiöllemme valmistettavaksi. Teemme yhteistyötä aina vastuulliseen tuotantoon sitoutuneiden sopimustuottajien kanssa.

Perunamuusimme valmistetaan Lady Felicia -nimisen lajikkeen perunoista. Tämä erinomaisen makuinen ja kauniin värinen perunalajike sopii täydellisesti makuhermot hurmaavan perunamuusimme raaka-aineeksi. Lady Felicia -perunan laatu säilyy loistavasti koko sen varastointikauden.

Myös ruuissamme olevat juurekset ovat pääsääntöisesti kotimaisia, Pohjanmaalla ja Satakunnassa vastuullisilla viljelijöillä vain meitä varten kasvatettuja. Lihat tulevat meille leikkona, jotka me itse jauhamme Kauhavalla. Näin takaamme jauheliharuokiimme parhaan mahdollisen sekä laadukkaan raaka-aineen.

Peruna

Pohjanmaa
Lady Felicia -lajike on meidän valintamme täydelliseen perunamuusiin. Se on erinomaisen makuinen ja kauniin värinen perunalajike.

Juurekset

Satakunta ja Pohjanmaa
Satakunnasta ja Pohjanmaalta löytyvät muhevimmat kasvumaat juureksille – Siksi mekin ne sieltä hankimme.

Broileri

Nurmo
Maailman puhtainta broileria, Atrian sopimustuottajilta – Antibioottivapaata ja vastuullisesti kasvatettua herkullisten broileriruokiemme pääraaka-aineeksi.

Nauta

Kauhajoki
Sieltä tulee meille parasta naudanlihaa. Käyttämämme naudanliha on vastuullisesti kasvatettua ja tulee meille Atrian sopimustuottajilta.

Porsas

Nurmo
Maailman parasta porsaanlihaa, Atrian sopimustuottajilta. Antibioottivapaata ja vastuullisesti kasvatettua porsasta voit nauttia herkullisissa liharuuissamme.

Kaali

Haapamäki
Kermaisen liha-kaalilaatikkomme päärooleissa ovat nimensä mukaisesti liha sekä kaali. Parhaimmat kaalit laatikkoomme tulevat mistäs muualtakaan kuin Keski-Suomen pelloilta.

Poro

Rovaniemi
Poronlihamme tulee Lapista, Rovaniemeltä. Poro kun on vaelluseläin, niin aina se ei tahdo pysyä välttämättä Suomen puolella. Joten ihan kotimaiseksi emme pysty sanomaan, mutta Suomessa vastuullisesti tuotettua – Kyllä.

Kirjolohi

Kyllä kotimainen kala on hyvää! Kaikille kalannälkäisille valmistamme vastustamattomat murekepihvit Saaristomerellä kasvatetusta herkullisesta kirjolohesta.