Liha

Jau­he­mak­sa­pih­vit


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Jauhemaksapihvit

Suomalaisesta naudanmaksasta pannulla paistamalla valmistettu mehevä jauhemaksapihvi. Jauhemaksapihvin lempeä maku on kruunattu meiramilla.

Ainekset

naudan maksa (82 %), peruna, porkkana, sipuli, perunajauho, jodioitu suola, mausteet (meirami, mustapippuri). Voimakassuolainen

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)638 kj
  • Energia (kcal)152 kcal
  • Rasva4,9 g
  • josta tyydyttynyttä1 g
  • Hiilihydraatit11 g
  • joista sokereita1,3 g
  • Ravintokuitu0,8 g
  • Proteiini16 g
  • Suola 1,2 g
  • Suolaa (NaCl)1,1 g
  • 100 g:ssa natriumia0,48 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Kuumenna GN-vuoassa 120- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Vuoka ei kestä lämmitystä.