Liha

Lam­mas­kaa­li­kää­ry­le


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Lammaskaalikääryle

LammasKaalikääryle on saanut täyteläisen ja runsaan makunsa suomalaisesta lampaanlihasta, pekonista, ohrasta ja yrteistä. Lammaskaalikääryleen pintaan on kaadettu reippaasti siirappia ja koko komeus on paistettu kullanruskeaksi!

Ainekset

valkokaali, siirappi, ohra, liha 12 % (lammas (7 %), sika), sipuli, rypsiöljy, pekoni (sianliha, vesi, stabilointiaine E 451, lihaproteiini, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, savuaromi), suola, mausteet (mustapippuri, timjami). Sian- ja lampaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)619 kj
  • Energia (kcal)148 kcal
  • Rasva6,2 g
  • josta tyydyttynyttä1,7 g
  • Hiilihydraatit16 g
  • joista sokereita12 g
  • Ravintokuitu2,9 g
  • Proteiini5,7 g
  • Suola 1,2 g
  • Suolaa (NaCl)0,9 g
  • 100 g:ssa natriumia0,46 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120- asteisessa uunissa noin 40 minuuttia