Liha

Bell­ma­nin pan­nu


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Bellmanin pannu

Pyttipannujen aatelia Bellmanin pannu. Porsaan kassler, makkarakuutiot, pekoni, jotka on aateloitu dijonsinapilla ja kermalla herkulliseksi.

Ainekset

peruna, sianliha (12 %), laktoositon ruokakerma, makkara 11 % (sianliha, vesi, perunatärkkelys, silava, naudanliha, kamara, koneellisesti eroteltu sianliha (Suomi), perunakuitu, stabilointiaine E 450, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika), rypsiöljy), sipuli, laktoositon voi, pekoni (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), säilykekurkku (kurkku, etikka, sokeri, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), stabilointiaine E 509, aromi), sinappi (sinapinsiemen, etikka, mauste), jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, paprika, ruohosipuli). Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)681 kj
  • Energia (kcal)164 kcal
  • Rasva12 g
  • josta tyydyttynyttä5,4 g
  • Hiilihydraatit9,5 g
  • joista sokereita1,2 g
  • Ravintokuitu0,3 g
  • Proteiini5,3 g
  • Suola 1,2 g
  • Suolaa (NaCl)1,1 g
  • 100 g:ssa natriumia0,49 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 130-asteisessa uunissa n. 35 minuuttia.