Liha

Chi­li Con Car­ne Liha­pa­ta


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Chili Con Carne Lihapata

Lempeän tulinen ja mausteinen chilinen lihapata, jossa makua tuovat paprikat ja pavut. Voit valmistaa helposti täytettyja tortilloja tai räiskaleitä, toki maistuu sellaisenaan mausteriisin kanssa erinomaiselta.

Ainekset

naudanliha (56 %), tomaatti, sipuli, paprika (keltainen, vihreä, punainen), säilykekidneypapu, rypsiöljy, tomaattipyre, sokeri, mausteet (paprika, chili, savustettu paprika, kumina, meirami, kaneli, mustapippuri, juustokumina, oregano, valkosipuli), jodioitu suola, punaviinietikka, säilykejalapeno. Voimakassuolainen. Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)619 kj
  • Energia (kcal)148 kcal
  • Rasva7,9 g
  • josta tyydyttynyttä3 g
  • Hiilihydraatit5,9 g
  • joista sokereita3,6 g
  • Ravintokuitu0,8 g
  • Proteiini13 g
  • Suola 1,4 g
  • Suolaa (NaCl)1,3 g
  • 100 g:ssa natriumia0,55 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 130-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.