Liha

Härän­rin­taa Ker­ma­kas­tik­kees­sa


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Häränrintaa Kermakastikkeessa

Ylikypsän mureaksi haudutettua häränrintaa viipaleina perinteisessä kermaisessa kastikeessa.

Ainekset

naudanliha (44 %), vesi, lihaliemi, laktoositon ruokakerma (13 %), tomaattipyre, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, karamellisoitu sokeri, mausteet (valkopippuri, maustepippuri, laakerinlehti)

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)381 kj
  • Energia (kcal)91 kcal
  • Rasva4,3 g
  • josta tyydyttynyttä2,3 g
  • Hiilihydraatit3 g
  • joista sokereita0,7 g
  • Ravintokuitu0,2 g
  • Proteiini9,9 g
  • Suola 0,99 g
  • Suolaa (NaCl)0,9 g
  • 100 g:ssa natriumia0,4 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.