Liha

Jau­he­li­ha­pih­vi


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Jauhelihapihvi

Suomalaisesta naudan- ja sianlihasta valmistettu jauhelihapihvi, joka sopii yhtä hyvin hampurilaisen väliin kuin annoksen kruunuksi!

Ainekset

liha 82 % (nauta, sika), kananmuna, laktoositon ruokakerma, hernekuitu, perunakuitu, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri), valkosipuli. Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)1107 kj
  • Energia (kcal)267 kcal
  • Rasva20 g
  • josta tyydyttynyttä8,3 g
  • Hiilihydraatit2,8 g
  • joista sokereita0,1 g
  • Ravintokuitu3,9 g
  • Proteiini18 g
  • Suola 2 g
  • Suolaa (NaCl)1,8 g
  • 100 g:ssa natriumia0,81 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia