Liha

Liha­pul­lat ja Ker­mai­nen Rus­kea­kas­ti­ke


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Lihapullat ja Kermainen Ruskeakastike

Pieniä lihapyöryköitä täyteläisen makuisessa, tummanruskeassa, kermakastikeessa.

Ainekset

lihapullat 1,5 kg (liha 78 % (nauta, sika), kananmuna, laktoositon ruokakerma, sipuli, hernekuitu, perunakuitu, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri), valkosipuli. Lihapitoisuus 78 %. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.), ruskeakastike 1,5 kg (vesi, lihaliemi, laktoositon ruokakerma (25 %), tomaattipyre, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, jodioitu suola, mausteet (valkopippuri, maustepippuri, laakerinlehti)). Voimakassuolainen

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)672 kj
  • Energia (kcal)162 kcal
  • Rasva11 g
  • josta tyydyttynyttä5 g
  • Hiilihydraatit4,5 g
  • joista sokereita1 g
  • Ravintokuitu2,1 g
  • Proteiini9,4 g
  • Suola 1,6 g
  • Suolaa (NaCl)1,4 g
  • 100 g:ssa natriumia0,63 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia