Liha, Pasta

Pas­ta Car­bo­na­ra


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Pasta Carbonara

Kermaisen pehmeä perinteitä noudattaen tehty Pasta Carbonara. Pekoni, kinkku, valkosipuli ja mustapippuri takaavat herkullisen lopputuloksen. Valmistettu Suomalaisesta lihasta.

Ainekset

keitetty pasta (durumvehnä, kaurakuitu), laktoositon ruokakerma (27 %), lihavalmiste 11 % (sianliha, stabilointiaineet (E 1412, E 450), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407a), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, pekoni 8 % (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), vesi, vehnäjauho, juusto (säilöntäaine lysotsyymi (kananmunasta)), palmurasva, valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, persilja). Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)646 kj
  • Energia (kcal)155 kcal
  • Rasva8,7 g
  • josta tyydyttynyttä4,5 g
  • Hiilihydraatit13 g
  • joista sokereita0,9 g
  • Ravintokuitu1,4 g
  • Proteiini5,3 g
  • Suola 1,2 g
  • Suolaa (NaCl)0,9 g
  • 100 g:ssa natriumia0,47 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna vuoassaan 120-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.