Liha

Por­saan Kass­le­ria Hapa­ni­me­lä­kas­tik­kees­sa


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Porsaan Kassleria Hapanimeläkastikkeessa

Mureaa viipaloitua porsaan kassleria Aasialais- tyyppisessä kirkkaan makeahkossa kastikkeessa.

Ainekset

vesi, sianliha (45 %), fruktoosi, sokeri, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, tomaattijauhe, kovetettu palmurasva, mausteet (kaneli, kardemumma, kurkuma, korianteri, sarviapila, paprika, kumina, inkivääri, mustapippuri, chili, neilikka), hiivauute, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, E 262), maltodekstriini, soijakastikejauhe (vehnä), valkosipuli, ananasmehujauhe, sakeuttamisaine ksantaanikumi, selleriaromi, punajuurimehujauhe, sokerisiirappi. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)481 kj
  • Energia (kcal)115 kcal
  • Rasva6,7 g
  • josta tyydyttynyttä2,9 g
  • Hiilihydraatit5,1 g
  • joista sokereita2,8 g
  • Ravintokuitu0,7 g
  • Proteiini8,3 g
  • Suola 1 g
  • Suolaa (NaCl)1 g
  • 100 g:ssa natriumia0,42 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120- asteisessa uunissa noin 30 minuutttia.