Liha

Por­saan Kass­le­ria See­sam-Val­ko­si­pu­li­kas­tik­kees­sa


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Porsaan Kassleria Seesam-Valkosipulikastikkeessa

Mureaa viipaloitua porsaan kassleria Aasialais- tyyppisessä valkosipulin ja seesamin makuisessa kastikkeessa.

Ainekset

vesi, sianliha (45 %), sokeri, muunnettu maissitärkkelys, maltodekstriini, jodioitu suola, sokerisiirappi, kovetttu palmurasva, seesaminsiemen, valkosipuli, soijakastikejauhe (vehnä), hiivauute, mausteet (inkivääri, kardemumma), aromit (ohra, selleri, maito), sakeuttamisaine ksantaanikumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)486 kj
  • Energia (kcal)116 kcal
  • Rasva6,5 g
  • josta tyydyttynyttä2,3 g
  • Hiilihydraatit6 g
  • joista sokereita2,3 g
  • Ravintokuitu0,7 g
  • Proteiini8,2 g
  • Suola 1,1 g
  • Suolaa (NaCl)1,1 g
  • 100 g:ssa natriumia0,45 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120- asteisessa uunissa noin 30 minuutttia.