Takaisin listaukseen

Bellmanin pannu

Pyttipannujen aatelia Bellmanin pannu. Porsaan kassler, makkarakuutiot, pekoni, jotka on aateloitu dijonsinapilla ja kermalla herkulliseksi.

Gluteeniton
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 130-asteisessa uunissa n. 35 minuuttia.

Ainekset:

peruna, sianliha (12 %), laktoositon ruokakerma, makkara 11 % (sianliha, vesi, perunatärkkelys, silava, naudanliha, kamara, koneellisesti eroteltu sianliha (Suomi), perunakuitu, stabilointiaine E 450, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika), rypsiöljy), sipuli, laktoositon voi, pekoni (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), säilykekurkku (kurkku, etikka, sokeri, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), stabilointiaine E 509, aromi), sinappi (sinapinsiemen, etikka, mauste), jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, paprika, ruohosipuli). Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 681 kj
Energia (kcal) 164 kcal
Rasva 12 g
josta tyydyttynyttä 5,4 g
Hiilihydraatit 9,5 g
joista sokereita 1,2 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 5,3 g
Suola 1,2 g
Suolaa (NaCl) 1,1 g
100 g:ssa natriumia 0,49 g
100 g:ssa laktoosia 0 g