Takaisin listaukseen

Bolognaisekastike

Suomalaisesta lihasta valmistettu mehevä kastike. Bolognaise- kastike on tomaattinen ja yrteillä maustettu jauhelihakastike. Kastikkeen aromaattinen maku tulee yrteistä, pitkän ja miedolla lämmöllä tapahtuvan hauduttamisen tuloksena.

Kastikkeet
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia

Ainekset:

liha 44 % (nauta, sika), vesi, sipuli, tomaattipyre, tomaattimurska (tomaatti, tomaattimehu), porkkana, palsternakka, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, basilika, timjami, laakerinlehti), maissitärkkelys, perunaproteiini. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 580 kj
Energia (kcal) 139 kcal
Rasva 9,1 g
josta tyydyttynyttä 3,9 g
Hiilihydraatit 5,1 g
joista sokereita 3 g
Ravintokuitu 0,7 g
Proteiini 8,9 g
Suola 0,93 g
Suolaa (NaCl) 0,1 g
100 g:ssa natriumia 0,34 g
100 g:ssa laktoosia 0 g