Takaisin listaukseen

Bolognaisekastike

Suomalaisesta lihasta valmistettu mehevä kastike. Bolognaise- kastike on tomaattinen ja yrteillä maustettu jauhelihakastike. Kastikkeen aromaattinen maku tulee yrteistä, pitkän ja miedolla lämmöllä tapahtuvan hauduttamisen tuloksena.

Kastikkeet
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia

Ainekset:

liha 44 % (nauta, sika), vesi, sipuli, tomaattipyre, tomaatti, porkkana, palsternakka, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sokeri, mausteet (valkosipuli, maustepippuri, basilika, persilja, timjami, laakerinlehti), maissijauho, perunaproteiini. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 604 kj
Energia (kcal) 145 kcal
Rasva 9,5 g
josta tyydyttynyttä 4,1 g
Hiilihydraatit 5,1 g
joista sokereita 2,9 g
Ravintokuitu 0,8 g
Proteiini 9,3 g
Suola 0,84 g
Suolaa (NaCl) 0,1 g
100 g:ssa natriumia 0,34 g
100 g:ssa laktoosia 0 g