Takaisin listaukseen

Bolognaisekastike

Suomalaisesta lihasta valmistettu mehevä kastike. Bolognaise- kastike on tomaattinen ja yrteillä maustettu jauhelihakastike. Kastikkeen aromaattinen maku tulee yrteistä, pitkän ja miedolla lämmöllä tapahtuvan hauduttamisen tuloksena.

Kastikkeet
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia

Ainekset:

liha 44 % (nauta, sika), vesi, sipuli, tomaattipyre, tomaatti, porkkana, palsternakka, jodioitu suola, vehnäjauho, sokeri, mausteet (maustepippuri, timjami, valkosipuli, persilja, basilika, laakerinlehti). Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 600 kj
Energia (kcal) 144 kcal
Rasva 9,6 g
josta tyydyttynyttä 4,1 g
Hiilihydraatit 4,8 g
joista sokereita 3 g
Ravintokuitu 0,9 g
Proteiini 9,3 g
Suola 1,1 g
Suolaa (NaCl) 1 g
100 g:ssa natriumia 0,42 g
100 g:ssa laktoosia 0 g