Takaisin listaukseen

Häränrintaa Kermakastikkeessa

Ylikypsän mureaksi haudutettua häränrintaa viipaleina perinteisessä kermaisessa kastikeessa.

Gluteeniton
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Ainekset:

naudanliha (44 %), vesi, lihaliemi, laktoositon ruokakerma (13 %), tomaattipyre, muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, karamellisoitu sokeri, mausteet (valkopippuri, maustepippuri, laakerinlehti)

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 381 kj
Energia (kcal) 91 kcal
Rasva 4,3 g
josta tyydyttynyttä 2,3 g
Hiilihydraatit 3 g
joista sokereita 0,7 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 9,9 g
Suola 0,99 g
Suolaa (NaCl) 0,9 g
100 g:ssa natriumia 0,4 g
100 g:ssa laktoosia 0 g