Takaisin listaukseen

Jauhelihapihvi

Suomalaisesta naudan- ja sianlihasta valmistettu jauhelihapihvi, joka sopii yhtä hyvin hampurilaisen väliin kuin annoksen kruunuksi!

Gluteeniton
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia

Ainekset:

liha 82 % (nauta, sika), kananmuna, laktoositon ruokakerma, hernekuitu, perunahiutale, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri), valkosipuli, karamellisoitu sokeri. Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 1112 kj
Energia (kcal) 268 kcal
Rasva 19 g
josta tyydyttynyttä 8,1 g
Hiilihydraatit 4,3 g
joista sokereita 0,6 g
Ravintokuitu 2,3 g
Proteiini 18 g
Suola 2 g
Suolaa (NaCl) 1,8 g
100 g:ssa natriumia 0,82 g
100 g:ssa laktoosia 0 g