Takaisin listaukseen

Jauhemaksapihvit 3kg

Mestari Forsmanin suomalaisesta naudan maksasta valmistettujen jauhemaksapihvien lempeä maku on kruunattu porkkanalla, perunalla ja meiramilla.

Gluteeniton
Laktoositon

Lämmitysohje:

Siirrä pihvit uuninkestävään vuokaan. Kuumenna uunissa 120-130 °C:ssa n. 20 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.

Ainekset:

naudan maksa (82 %), peruna, porkkana, sipuli, perunajauho, jodioitu suola, mausteet (meirami, mustapippuri).

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 645 kj
Energia (kcal) 153 kcal
Rasva 5 g
josta tyydyttynyttä 1 g
Hiilihydraatit 11 g
joista sokereita 1,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Proteiini 16 g
Suola 1,2 g
Suolaa (NaCl) 1,1 g
100 g:ssa natriumia 0,49 g
100 g:ssa laktoosia 0 g