Takaisin listaukseen

Jauhemaksapihvit

Suomalaisesta naudanmaksasta pannulla paistamalla valmistettu mehevä jauhemaksapihvi. Jauhemaksapihvin lempeä maku on kruunattu meiramilla.

Gluteeniton
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Kuumenna GN-vuoassa 120- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Vuoka ei kestä lämmitystä.

Ainekset:

naudan maksa (82 %), peruna, porkkana, sipuli, perunajauho, jodioitu suola, mausteet (meirami, mustapippuri). Voimakassuolainen

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 638 kj
Energia (kcal) 152 kcal
Rasva 4,9 g
josta tyydyttynyttä 1 g
Hiilihydraatit 11 g
joista sokereita 1,3 g
Ravintokuitu 0,8 g
Proteiini 16 g
Suola 1,2 g
Suolaa (NaCl) 1,1 g
100 g:ssa natriumia 0,48 g
100 g:ssa laktoosia 0 g