Takaisin listaukseen

Jauhemaksapihvit

Suomalaisesta naudanmaksasta pannulla paistamalla valmistettu mehevä jauhemaksapihvi. Jauhemaksapihvin lempeä maku on kruunattu meiramilla.

Gluteeniton
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Kuumenna GN-vuoassa 120- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Vuoka ei kestä lämmitystä.

Ainekset:

naudan maksa (82 %), peruna, porkkana, sipuli, perunajauho, jodioitu suola, mausteet (meirami, mustapippuri).

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 644 kj
Energia (kcal) 153 kcal
Rasva 5 g
josta tyydyttynyttä 1 g
Hiilihydraatit 11 g
joista sokereita 1,4 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 16 g
Suola 1,2 g
Suolaa (NaCl) 1,1 g
100 g:ssa natriumia 0,49 g
100 g:ssa laktoosia 0 g