Takaisin listaukseen

Mestari Forsman Kalapihvi Papriganokastikkeessa

Mestari Forsmanin kalapihvissä maistuu herkullinen suomalainen kirjolohi sekä kuohukerman tuoma lempeä pehmeys. Kalapihvien kanssa tarjottavan kermaisen Papriganokastikkeen herkullisen säväyksen saavat aikaan ihastuttavat paprikat sekä oregano.

Gluteeniton
Laktoositon

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 140-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Ainekset:

kalapihvi 50 % (kirjolohi 31 % (Suomi), laktoositon kerma, kananmuna, perunahiutale, korppujauho (peruna), jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, valkopippuri), kastike 50 % (vesi, laktoositon kerma, perunatärkkelys, auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi, mausteet (mm. valkosipuli, oregano, kurkuma, valkopippuri), maltodekstriini, sokeri, suola, tomaattipyre, riisijauho, muunnettu maissitärkkelys, aromi, paprika, hiivauute, punajuurijauhe)

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 906 kj
Energia (kcal) 218 kcal
Rasva 17 g
josta tyydyttynyttä 7,1 g
Hiilihydraatit 8,3 g
joista sokereita 1,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Proteiini 8,6 g
Suola 1,1 g
Suolaa (NaCl) 1,1 g
100 g:ssa natriumia 0,45 g
100 g:ssa laktoosia 0 g