Takaisin listaukseen

Mestari Forsman Kalapihvi Papriganokastikkeessa

Mestari Forsmanin kalapihvissä maistuu herkullinen suomalainen kirjolohi sekä kuohukerman tuoma lempeä pehmeys. Kalapihvien kanssa tarjottavan kermaisen Papriganokastikkeen herkullisen säväyksen saavat aikaan ihastuttavat paprikat sekä oregano.

Gluteeniton
Laktoositon

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 140-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Ainekset:

kalapihvi 50 % (kirjolohi 27 % (Suomi), laktoositon kerma, kananmuna, perunahiutale, jodioitu suola, valkopippuri), kastike 50 % (laktoositon kerma, vesi, perunatärkkelys, auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi, mausteet (mm. valkosipuli, oregano, persilja, kurkuma, sipuli, valkopippuri), maltodekstriini, sokeri, tomaattipyre, riisijauho, suola, muunnettu maissitärkkelys, aromi, paprika, hiivauute, punajuurijauhe)

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 1158 kj
Energia (kcal) 280 kcal
Rasva 25 g
josta tyydyttynyttä 11 g
Hiilihydraatit 6,2 g
joista sokereita 0,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Proteiini 8,1 g
Suola 1,2 g
Suolaa (NaCl) 1,2 g
100 g:ssa natriumia 0,39 g
100 g:ssa laktoosia 0 g