Takaisin listaukseen

Lammaskaalikääryle

LammasKaalikääryle on saanut täyteläisen ja runsaan makunsa suomalaisesta lampaanlihasta, pekonista, ohrasta ja yrteistä. Lammaskaalikääryleen pintaan on kaadettu reippaasti siirappia ja koko komeus on paistettu kullanruskeaksi!

Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120- asteisessa uunissa noin 40 minuuttia

Ainekset:

valkokaali, siirappi, ohra, liha 12 % (lammas (7 %), sika), sipuli, rypsiöljy, pekoni (sianliha, vesi, stabilointiaine E 451, lihaproteiini, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, savuaromi), suola, mausteet (mustapippuri, timjami). Sian- ja lampaanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 619 kj
Energia (kcal) 148 kcal
Rasva 6,2 g
josta tyydyttynyttä 1,7 g
Hiilihydraatit 16 g
joista sokereita 12 g
Ravintokuitu 2,9 g
Proteiini 5,7 g
Suola 1,2 g
Suolaa (NaCl) 0,9 g
100 g:ssa natriumia 0,46 g
100 g:ssa laktoosia 0 g