Takaisin listaukseen

Lihapullat ja Kermainen Ruskeakastike

Pieniä lihapyöryköitä täyteläisen makuisessa, tummanruskeassa, kermakastikeessa.

Gluteeniton
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia

Ainekset:

lihapullat 50 % (liha 31 % (nauta, sika), kananmuna, laktoositon ruokakerma, sipuli, hernekuitu, perunahiutale, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri), valkosipuli, karamellisoitu sokeri. Lihapullien lihapitoisuus 78 %. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.), ruskeakastike 50 % (vesi, laktoositon ruokakerma (22 %), tomaattipyre, muunnettu maissi- ja perunatärkkelys, suola, lihaliemijauhe (naudanluut, suola, aromit, mausteet (sipuli, valkosipuli), naudan rasva, naudanlihajauhe, maltodekstriini, sitruunamehujauhe), väri E 150c, aromi, mustapippuri, tomaatti, vasikanlihaliemi). Voimakassuolainen

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 711 kj
Energia (kcal) 171 kcal
Rasva 13 g
josta tyydyttynyttä 5,9 g
Hiilihydraatit 4,8 g
joista sokereita 1,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Proteiini 9,3 g
Suola 1,5 g
Suolaa (NaCl) 1,4 g
100 g:ssa natriumia 0,61 g
100 g:ssa laktoosia 0 g