Lihapullat ja Kermainen Ruskeakastike
Pieniä lihapyöryköitä täyteläisen makuisessa, tummanruskeassa, kermakastikeessa.
Gluteeniton
Laktoositon
Liha
Lämmitysohje:
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia
Ainekset:
lihapullat 50 % (liha 31 % (nauta, sika), kananmuna, laktoositon ruokakerma, sipuli, hernekuitu, perunahiutale, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri), valkosipuli, karamellisoitu sokeri. Lihapullien lihapitoisuus 78 %. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.), ruskeakastike 50 % (vesi, laktoositon ruokakerma (22 %), muunnettu maissitärkkelys, tomaattipyre, lihaliemijauhe (naudanluut, suola, aromit, naudan rasva, maltodekstriini, naudanlihajauhe, mausteet (sipuli, valkosipuli), sitruunamehujauhe), jodioitu suola, väri E 150c, suola, aromi, mustapippuri, tomaatti, vasikanlihaliemi). Voimakassuolainen