Takaisin listaukseen

Lihapullat ja Kermainen Ruskeakastike

Pieniä lihapyöryköitä täyteläisen makuisessa, tummanruskeassa, kermakastikeessa.

Gluteeniton
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia

Ainekset:

lihapullat 50 % (liha 31 % (nauta, sika), kananmuna, laktoositon ruokakerma, sipuli, hernekuitu, perunahiutale, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, maustepippuri), valkosipuli, karamellisoitu sokeri. Lihapullien lihapitoisuus 78 %. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi.), ruskeakastike 50 % (vesi, lihaliemi, laktoositon ruokakerma (13 %), tomaattipyre, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, jodioitu suola, mausteet (valkopippuri, maustepippuri, laakerinlehti)). Voimakassuolainen

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 672 kj
Energia (kcal) 162 kcal
Rasva 11 g
josta tyydyttynyttä 5 g
Hiilihydraatit 4,5 g
joista sokereita 1 g
Ravintokuitu 2,1 g
Proteiini 9,4 g
Suola 1,6 g
Suolaa (NaCl) 1,5 g
100 g:ssa natriumia 0,63 g
100 g:ssa laktoosia 0 g