Takaisin listaukseen

Nakki-Pekoni Stroganoff 3kg

Mestari Forsmanin herkullinen, suomalaisesta sianlihasta valmistettu nakki-pekoni-stroganoff on monelle suomalaiselle tuttu klassinen arkiruoka. Pekoni kruunaa tämän perinteisen ruoan tuomalla mukaan oman, täyteläisen makunsa.

Gluteeniton
Laktoositon

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 140 asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.

Ainekset:

makkara 38 % (sianliha, vesi, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, perunakuitu, savuaromi, mausteet (mm. valkopippuri, inkivääri, paprika), hapettumisenestoaine E 301, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti), laktoositon ruokakerma, vesi, pekoni 7 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, vesi, etikka, sokeri, suola, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), aromi), sinappi (väkiviinaetikka, sinapinsiemen, sokerisiirappi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, suola, värit (E 150c, E 101), aromi), smetana (laktoositon kerma), tomaattipyre, rapsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, lihaliemijauhe (naudanluut, suola, aromit, mausteet (sipuli, valkosipuli), naudan rasva, naudanlihajauhe, maltodekstriini, sitruunamehujauhe), suola, värit (E 150c, beta-karoteeni), aromit, mausteet (mm. mustapippuri, laakerinlehti), tomaatti, vasikanlihaliemi. Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 719 kj
Energia (kcal) 173 kcal
Rasva 14 g
josta tyydyttynyttä 5,7 g
Hiilihydraatit 5,3 g
joista sokereita 2,3 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 5,8 g
Suola 1,5 g
Suolaa (NaCl) 1,2 g
100 g:ssa natriumia 0,6 g
100 g:ssa laktoosia 0 g