Nakki-Pekoni Stroganoff 3kg
Mestari Forsmanin herkullinen, suomalaisesta sianlihasta valmistettu nakki-pekoni-stroganoff on monelle suomalaiselle tuttu klassinen arkiruoka. Pekoni kruunaa tämän perinteisen ruoan tuomalla mukaan oman, täyteläisen makunsa.
Gluteeniton
Laktoositon
Lämmitysohje:
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 140 asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
Ainekset:
makkara 41 % (sianliha, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), dekstroosi, savuaromi, mausteet (mm. inkivääri, paprika), hapettumisenestoaine E 301, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti), lihaliemi, laktoositon ruokakerma, sipuli, pekoni 7 % (sianliha, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), vesi, säilykekurkku (kurkku, etikka, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti), stabilointiaine E 509, aromi), tomaattipyre, sinappi (väkiviinaetikka, sinapinsiemen, sokerisiirappi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, värit (sokerikulööri, E 101), aromi), smetana (laktoositon kerma), rypsiöljy, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, jodioitu suola, mausteet (maustepippuri, laakerinlehti, valkopippuri), emulgointiaine auringonkukkalesitiini, aromi, väri beta-karoteeni. Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi