Takaisin listaukseen

Naudanlihawokki

Suomalaisesta lihasta ja kasviksista valmistettu wokki. Täydellisen murea liha, maustetut kastikkeet ja lähialueilla kasvatetut kasvikset valmistetaan nopeasti pikapaistamalla. Näin luodaan nuudelien, kasvisten ja lihan täydellinen liitto.

Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna vuoassaan 100- asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Ainekset:

keitetty nuudeli (durumvehnä, kananmunanvalkuainen), naudanliha (23 %), vesi, sipuli, tomaatti, munakoiso, kesäkurpitsa, rypsiöljy, paprika, sokeri, mausteet (mm. cayenne, mustapippuri, savustettu paprika, chili, korianteri, juustokumina, oregano, timjami, basilika, persilja), seesaminsiemen, tomaattipyre, fariinisokeri, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, punaviinietikka, seesamiöljy, valkosipuli, säilykejalapeno, savuaromi, sokerisiirappi, hunaja, aromit, glukoosisiirappi. Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 645 kj
Energia (kcal) 154 kcal
Rasva 6,7 g
josta tyydyttynyttä 2 g
Hiilihydraatit 15 g
joista sokereita 4,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Proteiini 7,8 g
Suola 1 g
Suolaa (NaCl) 1 g
100 g:ssa natriumia 0,41 g
100 g:ssa laktoosia 0 g