Takaisin listaukseen

Mestari Forsman Pasta Bolognaise 3kg

Mestari Forsmanin suomalaisesta sian- ja naudanlihasta valmistetun mehevän tomaattisen bolognaisekastikkeen aromaattinen maku tulee pitkän hauduttamisen lisäksi maukkaista yrteistä, kuten timjamista, persiljasta ja basilikasta. Kastike sekä penne-pasta on yhdistelty vuokaan ja niiden sekaan on lisätty Parmesan-juustoa. Kastike on laktoositon.

Laktoositon

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna vuoassaan 120-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.

Ainekset:

pasta (vesi, durumvehnä), liha 18 % (nauta, sika), vesi, tomaattimurska (tomaatti, tomaattimehu), tomaattipyre, sipuli, juusto, porkkana, palsternakka, sokeri, jodioitu suola, mausteet (mm. valkosipuli, basilika, oregano, laakerinlehti), muunnettu maissitärkkelys, rapsiöljy, punaviinietikka, maissitärkkelys, perunaproteiini. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 580 kj
Energia (kcal) 138 kcal
Rasva 5,3 g
josta tyydyttynyttä 2,1 g
Hiilihydraatit 15 g
joista sokereita 3,1 g
Ravintokuitu 1,2 g
Proteiini 6,7 g
Suola 0,77 g
Suolaa (NaCl) 0,74 g
100 g:ssa natriumia 0,31 g
100 g:ssa laktoosia 0 g