Takaisin listaukseen

Mestari Forsman Pasta Bolognaise 3kg

Mestari Forsmanin suomalaisesta sian- ja naudanlihasta valmistetun mehevän tomaattisen bolognaisekastikkeen aromaattinen maku tulee pitkän hauduttamisen lisäksi maukkaista yrteistä, kuten timjamista, persiljasta ja basilikasta. Kastike sekä penne-pasta on yhdistelty vuokaan ja niiden sekaan on lisätty Parmesan-juustoa. Kastike on laktoositon.

Laktoositon

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna vuoassaan 120-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.

Ainekset:

pasta (vesi, durumvehnä, kaurakuitu, jodioitu suola), liha 24 % (nauta, sika), vesi, tomaatti, tomaattipyre, sipuli, porkkana, juusto, palsternakka, sokeri, jodioitu suola, mausteet (persilja, valkosipuli, basilika, timjami, maustepippuri, oregano, laakerinlehti), rypsiöljy, punaviinietikka, muunnettu maissitärkkelys, maissijauho, perunaproteiini. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 558 kj
Energia (kcal) 133 kcal
Rasva 6 g
josta tyydyttynyttä 2,4 g
Hiilihydraatit 13 g
joista sokereita 4,3 g
Ravintokuitu 1,6 g
Proteiini 6,6 g
Suola 1 g
Suolaa (NaCl) 1 g
100 g:ssa natriumia 0,41 g
100 g:ssa laktoosia 0 g