Takaisin listaukseen

Pasta Carbonara

Kermaisen pehmeä perinteitä noudattaen tehty Pasta Carbonara. Pekoni, kinkku, valkosipuli ja mustapippuri takaavat herkullisen lopputuloksen. Valmistettu Suomalaisesta lihasta.

Laktoositon
Pasta

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna vuoassaan 120-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Ainekset:

keitetty pasta (durumvehnä, kaurakuitu), laktoositon ruokakerma (27 %), lihavalmiste 11 % (sianliha, stabilointiaineet (E 1412, E 450), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, E 407a), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, pekoni 8 % (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), vesi, vehnäjauho, juusto (säilöntäaine lysotsyymi (kananmunasta)), palmurasva, valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, persilja). Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 646 kj
Energia (kcal) 155 kcal
Rasva 8,7 g
josta tyydyttynyttä 4,5 g
Hiilihydraatit 13 g
joista sokereita 0,9 g
Ravintokuitu 1,4 g
Proteiini 5,3 g
Suola 1,2 g
Suolaa (NaCl) 0,9 g
100 g:ssa natriumia 0,47 g
100 g:ssa laktoosia 0 g