Takaisin listaukseen

Pasta Carbonara

Kermaisen pehmeä perinteitä noudattaen tehty Pasta Carbonara. Pekoni, kinkku, valkosipuli ja mustapippuri takaavat herkullisen lopputuloksen. Valmistettu Suomalaisesta lihasta.

Laktoositon
Pasta

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna vuoassaan 120-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Ainekset:

keitetty pasta (vesi, durumvehnä), laktoositon ruokakerma (31 %), kinkkuvalmiste 10 % (kinkku, vesi, stabilointiaineet (E 1420, E 450), jodioitu suola, sakeuttamisaineet (E 407a, ksantaanikumi), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti, savuaromi), sipuli, pekoni 7 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), vesi, juusto (säilöntäaine lysotsyymi (kananmunasta)), vehnäjauho, rapsiöljy, palmurasva, valkosipuli, jodioitu suola, mausteet (mustapippuri, persilja). Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 802 kj
Energia (kcal) 192 kcal
Rasva 11 g
josta tyydyttynyttä 5,2 g
Hiilihydraatit 16 g
joista sokereita 1,8 g
Ravintokuitu 0,9 g
Proteiini 6,6 g
Suola 0,71 g
Suolaa (NaCl) 0,6 g
100 g:ssa natriumia 0,28 g
100 g:ssa laktoosia 0 g