Takaisin listaukseen

Pekoni-Perunamuusivuoka 3kg

Mestari Forsmanin hurmaava Perunamuusi on ikisuosikki – Eikä suotta! Meillä kotona Pohjanmaalla kutsumme tällaista perunamuusia yksinkertaisesti ”pottuvoiksi”. Mestarimme keksi lisätä rakastettuun ”pottuvoihin” hieman pekonia ja herkullisia makuja maailmalta. Tämä perinneruoka nousee heittämällä hittilistojen kuumimpaan kärkeen ja on lohturuokien aatelia. Käy sellaisenaan annoksen ainoaksi, mutta yhtä hyvin toimii täydellisenä lisäkkeenä.

Gluteeniton
Laktoositon

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna uunissa 120-130 °C:ssa noin 45 minuuttia, sisälämpötilaan +75 °C.

Ainekset:

peruna, pekoni 17 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), laktoositon kerma, laktoositon ruokakerma, sipuli, laktoositon voi, aurinkokuivattu tomaatti, suola, valkosipuli, persilja, rapsiöljy, chili, sitruskuitu. Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 749 kj
Energia (kcal) 180 kcal
Rasva 12 g
josta tyydyttynyttä 6,1 g
Hiilihydraatit 12 g
joista sokereita 2,2 g
Ravintokuitu 1 g
Proteiini 4,7 g
Suola 1,3 g
Suolaa (NaCl) g
100 g:ssa natriumia 0,52 g
100 g:ssa laktoosia 0 g