Takaisin listaukseen

Pippurinen Härkäruukku

Reilusti ylikypsäksi kypsennettyä naudanlihaa, pippureilla maustetussa smetanalla ja kermalla parannellussa kastikkeessa.

Gluteeniton
Kastikkeet
Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia

Ainekset:

naudanliha (35 %), vesi, pikkusipuli, lihaliemi, laktoositon ruokakerma, smetana (laktoositon kerma), herkkusieni, pekoni (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), tomaattipyre, sinappi (sinapinsiemen, etikka, mauste), muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, karamellisoitu sokeri, mausteet (mustapippuri, viherpippuri, valkopippuri, maustepippuri, laakerinlehti). Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 478 kj
Energia (kcal) 115 kcal
Rasva 7,2 g
josta tyydyttynyttä 3,6 g
Hiilihydraatit 2,9 g
joista sokereita 0,9 g
Ravintokuitu 0,5 g
Proteiini 9,3 g
Suola 0,99 g
Suolaa (NaCl) 0,8 g
100 g:ssa natriumia 0,4 g
100 g:ssa laktoosia 0 g