Liha

Pip­pu­ri­nen Här­kä­ruuk­ku


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Pippurinen Härkäruukku

Reilusti ylikypsäksi kypsennettyä naudanlihaa, pippureilla maustetussa smetanalla ja kermalla parannellussa kastikkeessa.

Ainekset

naudanliha (35 %), vesi, pikkusipuli, lihaliemi, laktoositon ruokakerma, smetana (laktoositon kerma), herkkusieni, pekoni (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), tomaattipyre, sinappi (sinapinsiemen, etikka, mauste), muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, karamellisoitu sokeri, mausteet (mustapippuri, viherpippuri, valkopippuri, maustepippuri, laakerinlehti). Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)478 kj
  • Energia (kcal)115 kcal
  • Rasva7,2 g
  • josta tyydyttynyttä3,6 g
  • Hiilihydraatit2,9 g
  • joista sokereita0,9 g
  • Ravintokuitu0,5 g
  • Proteiini9,3 g
  • Suola 0,99 g
  • Suolaa (NaCl)0,8 g
  • 100 g:ssa natriumia0,4 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 100- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia