Takaisin listaukseen

Poro-juustokiusaus

Lihaisa ja kermaisa Poro-juustokiusaus, parempaa tarjolle.

Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 130-asteisessa uunissa n.40minuuttia.

Ainekset:

peruna, laktoositon ruokakerma, poronlihavalmiste 10 % (poronliha, perunatärkkelys, vehnäkuitu, glukoosisiirappi, dekstroosi, soijaproteiinihydrolysaatti, savuaromi, säilöntäaine natriumnitriitti), sulatejuusto 5 % (juusto, maitorasva, sulatesuolat (E 452, E 331, E 339)), sipuli, pekoni (sianliha, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), lihaliemi (maltodekstriini, naudanlihauute, hiivauute, aromit, palmurasva, karamellisoitu sokeri), jodioitu suola, mustapippuri. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 511 kj
Energia (kcal) 122 kcal
Rasva 6,1 g
josta tyydyttynyttä 3,1 g
Hiilihydraatit 12 g
joista sokereita 1,1 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 5,1 g
Suola 1,2 g
Suolaa (NaCl) 0,9 g
100 g:ssa natriumia 0,46 g
100 g:ssa laktoosia 0 g