Takaisin listaukseen

Poro-juustokiusaus

Lihaisa ja kermaisa Poro-juustokiusaus, parempaa tarjolle.

Laktoositon
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 130-asteisessa uunissa n.40minuuttia.

Ainekset:

peruna, laktoositon ruokakerma, poronlihavalmiste 10 % (poronliha, soijaproteiinivalmiste, suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), dekstroosi, happamuudensäätöaine (E 331), hapettumisenestoaine (E 316), säilöntäaine natriumnitriitti, aromi), sulatejuusto 5 % (juusto, maitorasva, sulatesuolat (E 452, E 331, E 339)), sipuli, pekoni (sianliha, vesi, happamuudensäätöaineet (E 262, E 325, E 331), suola, dekstroosi, sakkaroosi, hapettumisenestoaine E 316, säilöntäaine natriumnitriitti), lihaliemi (suola, maltodekstriini, naudanlihauute, hiivauute, aromit, palmurasva, karamellisoitu sokeri, sipuli), jodioitu suola, mustapippuri. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 518 kj
Energia (kcal) 124 kcal
Rasva 6,7 g
josta tyydyttynyttä 3,5 g
Hiilihydraatit 11 g
joista sokereita 1,7 g
Ravintokuitu 0,1 g
Proteiini 4,7 g
Suola 1,1 g
Suolaa (NaCl) 0,7 g
100 g:ssa natriumia 0,43 g
100 g:ssa laktoosia 0 g