Poro-juustokiusaus
Lihaisa ja kermaisa Poro-juustokiusaus, parempaa tarjolle.
Laktoositon
Liha
Lämmitysohje:
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 130-asteisessa uunissa n.40minuuttia.
Ainekset:
peruna, laktoositon ruokakerma, poronlihavalmiste 10 % (poronliha, soijaproteiinivalmiste, suola, stabilointiaineet (E 450, E 451), dekstroosi, happamuudensäätöaine (E 331), hapettumisenestoaine (E 316), säilöntäaine natriumnitriitti, aromi), sulatejuusto 5 % (juusto, maitorasva, sulatesuolat (E 452, E 331, E 339)), sipuli, pekoni (sianliha, vesi, happamuudensäätöaineet (E 262, E 325, E 331), suola, dekstroosi, sakkaroosi, hapettumisenestoaine E 316, säilöntäaine natriumnitriitti), lihaliemi (suola, maltodekstriini, naudanlihauute, hiivauute, aromit, palmurasva, karamellisoitu sokeri, sipuli), jodioitu suola, mustapippuri. Sianlihan alkuperä Suomi