Takaisin listaukseen

Porsaan Kassleria Seesam-Valkosipulikastikkeessa

Mureaa viipaloitua porsaan kassleria Aasialais- tyyppisessä valkosipulin ja seesamin makuisessa kastikkeessa.

Kastikkeet
Liha

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120- asteisessa uunissa noin 30 minuutttia.

Ainekset:

vesi, sianliha (45 %), sokeri, muunnettu maissitärkkelys, maltodekstriini, jodioitu suola, sokerisiirappi, kovetttu palmurasva, seesaminsiemen, valkosipuli, soijakastikejauhe (vehnä), hiivauute, mausteet (inkivääri, kardemumma), aromit (ohra, selleri, maito), sakeuttamisaine ksantaanikumi, happamuudensäätöaine sitruunahappo. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 486 kj
Energia (kcal) 116 kcal
Rasva 6,5 g
josta tyydyttynyttä 2,3 g
Hiilihydraatit 6 g
joista sokereita 2,3 g
Ravintokuitu 0,7 g
Proteiini 8,2 g
Suola 1,1 g
Suolaa (NaCl) 1,1 g
100 g:ssa natriumia 0,45 g
100 g:ssa laktoosia 0 g