Takaisin listaukseen

Porsaanfilee Tryffelikastikkeessa 3kg

Mestari Forsmanin kokonaisena paistettu ja viipaloitu suomalainen porsaanfilee aateloidaan tryffelinmakuisella kermakastikkeella. Makua ovat tuomassa myös muun muassa valkopippuri, juustokumina, chili, katajanmarja ja timjami.

Gluteeniton
Laktoositon

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 140 asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.

Ainekset:

sianliha (45 %), vesi, laktoositon ruokakerma, punaviini, muunnettu maissitärkkelys, suola, karamellisoitu sokeri, mausteet (mustapippuri, savustettu paprika, valkopippuri, laakerinlehti, juustokumina, maustepippuri, lipstikka, chili, katajanmarja, timjami, kaneli, muskottipähkinä, rosmariini, oregano), lihaisista naudanluista keitetty liemi, sokeri, portviini, sipuli, tomaattipyre, maltodekstriini, porkkana, purjosipuli, maissitärkkelys, voi, naudanlihauute, fariinisokeri, valkosipuli, hiivauute, aromi, palmurasva, punaviinietikka, tryffeliöljy, valkoinen tryffeli, brandy, sienijauhe. Voimakassuolainen. Sianlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 507 kj
Energia (kcal) 121 kcal
Rasva 5,8 g
josta tyydyttynyttä 2,5 g
Hiilihydraatit 4,1 g
joista sokereita 1,1 g
Ravintokuitu 0,2 g
Proteiini 13 g
Suola 1,4 g
Suolaa (NaCl) 1,3 g
100 g:ssa natriumia 0,55 g
100 g:ssa laktoosia 0,03 g