Mestari Forsman Pyttipannu 3kg
Mestari Forsmanin perinteisessä pyttipannussa maistuvat perunoiden kanssa paistettu kotimainen naudanliha, makkara sekä pekoni. Herkullinen ruoka on maustettu vastustamattomaksi ja viimeistelty lisäämällä joukkoon maustekurkkukuutioita kruunaamaan makuelämyksen.
Gluteeniton
Laktoositon
Lämmitysohje:
Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Ainekset:
peruna, makkara 15 % (sianliha, vesi, perunatärkkelys, naudanliha, silava, kamara, koneellisesti eroteltu sianliha, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan sidekudosproteiini, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit), lihavalmiste 15 % (naudanliha, vesi, perunatärkkelys, mausteet (mm. cayenne, oregano, juustokumina), dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, etikka, aromit (mm. sinapinsiemen), makeutusaine sakariini), pekoni 4 % (sianliha, dekstroosi, sakkaroosi, säilöntäaine natriumnitriitti), jodioitu suola, valkosipuli, mausteet (paprika, mustapippuri). Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi