Takaisin listaukseen

Mestari Forsman Pyttipannu 3kg

Mestari Forsmanin perinteisessä pyttipannussa maistuvat perunoiden kanssa paistettu kotimainen naudanliha, makkara sekä pekoni. Herkullinen ruoka on maustettu vastustamattomaksi ja viimeistelty lisäämällä joukkoon maustekurkkukuutioita kruunaamaan makuelämyksen.

Gluteeniton
Laktoositon

Lämmitysohje:

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna 120-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Ainekset:

peruna, makkara 14 % (sianliha, vesi, perunatärkkelys, naudanliha, silava, kamara, koneellisesti eroteltu sianliha (Suomi), jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan sidekudosproteiini, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika)), lihavalmiste 14 % (naudanliha, vesi, perunatärkkelys, mausteet (mustapippuri, sipuli, paprika, valkosipuli, cayenne, oregano, juustokumina), jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), sipuli, säilykekurkku (kurkku, etikka, sokeri, suola, aromit) pekoni 4 % (sianliha, vesi, jodioitu suola, dekstroosi, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti), rapsiöljy, jodioitu suola, valkosipuli, mausteet, väri beta-karoteeni, aromi. Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö:

Energia (kJ) 641 kj
Energia (kcal) 154 kcal
Rasva 9,2 g
josta tyydyttynyttä 3 g
Hiilihydraatit 12 g
joista sokereita 1,5 g
Ravintokuitu 1,7 g
Proteiini 5,3 g
Suola 1,3 g
Suolaa (NaCl) 1,2 g
100 g:ssa natriumia 0,53 g
100 g:ssa laktoosia 0 g