Liha

Nau­dan­li­hawok­ki


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Naudanlihawokki

Suomalaisesta lihasta ja kasviksista valmistettu wokki. Täydellisen murea liha, maustetut kastikkeet ja lähialueilla kasvatetut kasvikset valmistetaan nopeasti pikapaistamalla. Näin luodaan nuudelien, kasvisten ja lihan täydellinen liitto.

Ainekset

keitetty nuudeli (durumvehnä, kananmunanvalkuainen), naudanliha (23 %), vesi, sipuli, tomaatti, munakoiso, kesäkurpitsa, rypsiöljy, paprika, sokeri, mausteet (mm. cayenne, mustapippuri, savustettu paprika, chili, korianteri, juustokumina, oregano, timjami, basilika, persilja), seesaminsiemen, tomaattipyre, fariinisokeri, jodioitu suola, muunnettu maissitärkkelys, punaviinietikka, seesamiöljy, valkosipuli, säilykejalapeno, savuaromi, sokerisiirappi, hunaja, aromit, glukoosisiirappi. Naudanlihan alkuperä Suomi

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)645 kj
  • Energia (kcal)154 kcal
  • Rasva6,7 g
  • josta tyydyttynyttä2 g
  • Hiilihydraatit15 g
  • joista sokereita4,9 g
  • Ravintokuitu1,2 g
  • Proteiini7,8 g
  • Suola 1 g
  • Suolaa (NaCl)1 g
  • 100 g:ssa natriumia0,41 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista vuoasta kalvo. Kuumenna vuoassaan 100- asteisessa uunissa 30 minuuttia.