Lisukkeet

Uuni­juu­rek­set


Tämä ruokakuva on keittiöstä

Uunijuurekset

Kaikessa yksinkertaisuudessaan vertaansa vailla oleva lisäke. Uunissa paahdetut lantut, porkkanat, sipulit ja palsternakat saavat päälleen sipauksen hunajaa ja timjamia pintaansa korostamaan kotimaassa kasvatettujen juuresten hienoa makua.

Ainekset

juurekset 88 % (lanttu, porkkana, palsternakka, sipuli), laktoositon voi, sokerisiirappi, hunaja, glukoosisiirappi, jodioitu suola, aromi, timjami

Ravintosisältö

  • Energia (kJ)406 kj
  • Energia (kcal)97 kcal
  • Rasva4,4 g
  • josta tyydyttynyttä2,3 g
  • Hiilihydraatit12 g
  • joista sokereita7,8 g
  • Ravintokuitu2,7 g
  • Proteiini0,9 g
  • Suola 1,1 g
  • Suolaa (NaCl)1,1 g
  • 100 g:ssa natriumia0,42 g
  • 100 g:ssa laktoosia0 g

Lämmitysohje

Poista pakkauksesta kalvo. Kuumenna juurekset vuoassaan 120- asteisessa uunissa 30 minuuttia.